ABOTT

Gamle fabrikslokaler på Østerbro, der gennem renovering er blevet til nyt og interessant erhvervslejemål. Bygningen blev opført af Pianofabrikant Søren Jensen i 1905. I 1929 måtte overtog Chr. Olsen bygningen og han udviklede Penol-pennen, som blev produceret i dette smukke hus helt frem til midten af 60’erne.

Fabrikslokalernes sjæl er blevet integreret, så den nutidige rå New York’er stil danner rammen om en velfungerende bygning, der både rummer kontorer, konferencelokaler, møderum, kantine og lager. Bygningen blev bygget til Abbott Danmark, der flere gange er kåret som Danmarks bedste arbejdsplads.

Byggeperiode 2007 Areal 2.400 m2 Beliggenhed København Entreprisesum 26 mio. DKK
Entrepriseform Totalentreprise Bygherre E/S Emdrupvej 28 ApS Arkitekt Hartkorn Arkitekter ApS

SE PROJEKT

Shopping Basket