FRIKVARTERET

Frikvarteret er et nyt boligkvarter mellem Helsinkigade og Århusgade i Nordhavn opført af Rasmus Friis A/S i totalentreprise. Dele af de eksisterende bygninger mod Helsinkigade er bevaret og integreret i 13 nyopførte gårdhavehuse med egen have og terrasse på taget.

Desuden består Frikvarteret af 10 rækkehuse og den eksisterende smedje er ombygget til 6 eksklusive rækkehuse. I hjørnet af Frikvarteret er der opført et punkthus på 6 etager med erhverv i stueetagen og 15 ejerlejligheder med altaner og stor fælles tagterrasse.

Alle bygningerne omkranser et hyggeligt gårdrum med sin helt egen charme.

Byggeperiode 2014-2016 Areal 7.655 m2  Beliggenhed København Entreprisesum 32 mio. DKK
Entrepriseform Totalentreprise Bygherre Tetrep Århusgade K/S Ingeniør Alectia A/S A/S
 Arkitekt Sangberg Architects, VLA, Jacob Kornum Arkitekter ApS v/Trine Schneider ApS

SE PROJEKT

Shopping Basket