PORTHUSET

Et modulopbygget og lidt kedeligt 80’er byggeri i Virum, er åbnet op med et atrium og dele af facaderne er blødt op med listebeklædning, som giver huset sit eget særpræg.

Indvendig er nedhængte lofter og modulvægge fjernet, og der er indrettet åbne kontorarealer med glasvægge, med smagfuld belysning og indretning. Det triste modulbyggeri fremstår nu tidssvarende og imødekommende for husets medarbejdere og kunder.

Udover den totale indvendige ombygning, er der udført vinduesudskiftning, tag- og facaderenovering og i kælderen er der udført betonrenovering og injicering af revner i betonkonstruktioner. Total ombygning fra lager til kontorer hvilket har betydet ændringer af konstruktion og nye installationer. Ejendommen er ligeledes facaderenoveret med nye vinduer og efterisoleret med facadepudssystem.

Byggeperiode 2012 Areal 1.250 m2  Beliggenhed Virum Entreprisesum 8,5 mio. DKK
Entrepriseform Totalentreprise Bygherre Pelican  Arkitekt Jacob Kornum Arkitekter v/Trine Schneider

SE PROJEKT

Shopping Basket