SKIFERRÆKKERNE

Skiferrækkerne ligger på Gyldenrisvej i Sundbyvester og består af 38 rækkehuse i tre plan, fordelt med køkken, spisestue og toilet i stueetagen, stue og værelse på 1. sal samt badeværelse og to værelser på 2. sal. Boligerne er med betonelementer og facader af trækassetter som er beklædt med skifer. Til hver bolig er der både for- og baghave med plads til havemøbler samt et skur til opbevaring. Totalentreprisen omfatter etablering af forsyninger til el, vand, kloak og fjernvarme.

Der er etableret fælles terrænanlæg med parkeringspladser, fælles opholdsarealer med plantekasser og beplantning for at skabe hyggelige fællesrum samt grusstier for at forbinde de fire blokke.

Byggeperiode 2017-2019 Areal 4.400 m2  Beliggenhed Amager Entreprisesum 70 mio. DKK
Entrepriseform Totalentreprise Bygherre Skiferrækkerne ApS Ingeniør Niras Arkitekt Trine Schneider ApS

SE PROJEKT

Shopping Basket