SKOVKVARTERET I

Skovkvarteret er en ny bydel i Ørestaden opført af Rasmus Friis A/S (RFAS). Som totalentreprenører har RFAS været med helt fra starten, og overtog projektet allerede fra byggetilladelsesniveau. Skovkvarteret er en del Arena-kvarteret, og det færdige projekt udvikles i to etaper.

Skovkvarteret I består af 74 rækkehuse i to og tre plan med henholdsvis tre eller fire værelser, stue og køkkenalrum. Udover rækkehusene er der to punkthuse og tre tårne med i alt 96 lejligheder. Tårnene er på 8 etager med 22 – 25 lejligheder og de to punkthuse er på 5 etager med 15 lejligheder. Lejlighederne er på 82 – til 157m2. De mindste lejligheder er på to værelser, køkkenalrum og altan. De største lejligheder er i to etager med fire soveværelser, køkkenalrum, stue og to altaner. Totalentreprisen inkluderer forsyninger og belægninger.

Byggeperiode 2016-2018 Areal 14.000 m2  Beliggenhed Ørestad Entreprisesum 250 mio. DKK
Entrepriseform Totalentreprise Bygherre Tetris A/S Ingeniør Niras Arkitekt VLA

SE PROJEKT

Shopping Basket