_29A8940

BALLERUP POSTHUS

Rasmus Friis A/S (RFAS) har ombygget det tidligere Ballerup Posthus til et foreningshus til kommunens borgere, og i RFAS er vi stolte over endnu engang at levere et godt projekt til aftalt pris og tid.

Arbejdet med at omdanne Posthuset fra et sted, der sendte pakker og breve mellem folk, til et sted, hvor man kan mødes ansigt til ansigt, er en stor succes. Efter planen slog det nye Posthus dørene op i september 2021.

Tankerne bag renoveringen var at skabe et hus, der kan lægge mure til alle de forskellige aktiviteter, som borgerne byder ind med. Derfor er der lagt vægt på, at huset er fleksibelt og kan anvendes til mange formål.

Byggeperiode 2021• Areal 2.300 m2  Beliggenhed Ballerup Entreprisesum 9,6 mio. DKK
Entrepriseform Totalentreprise Bygherre Ballerup Kommune