HVIDOVREBO

Rasmus Friis A/S er i gang med energirenovering af 2 boligblokke med fokus på at bibeholde det arkitektoniske udtryk samt tagudskiftning, renovering af kældertrapper, etablering af nye lyskasser, døre- og vinduesudskiftning, montage af ventilatorer i badeværelser, udvendig facadeisolering med beklædning af teglstensskaller. Der skal også etableres nye altaner og monteres skydedøre for adgang til altaner.

Ved opstart af projektet, sikrede vi en tidlig inddragelse af beboerne ved at afholde et møde, hvorpå omfanget af hele byggeriet vil blive gennemgået, herunder tidsplan, forhold på og omkring byggepladsen, plan for bemanding og ikke mindst sætte rammerne for brugerinddragelsen gennem hele byggeriets periode fra april 2022 til januar 2023. Bebyggelsen er opført i 1951 og består af 42 almene boliger.

Byggeperiode 2022-2023 Beliggenhed Hvidovre Entrepriseform Hovedentreprise Bygherre FA09, HvidovreBo afdeling 3
Ingeniør Friis Andersen Arkitekter A/S Arkitekt Friis Andersen Arkitekter A/S

SE PROJEKT

Shopping Basket