AGORAHAVERNE

Agorahaverne er et nyt koncept for bæredygtige seniorboligfællesskaber, som opføres i de kommende år i hele landet, rettet mod voksne uden hjemmeboende børn. Særligt ved konceptet er, at boligerne bygges omkring en stor, overdækket atriumhave, der skaber et fysisk rum for fællesskabet.

Det første byggeri har fået navnet Ibihaven og er opført i Slagelse. Ibihaven opføres i træmoduler fordi det både er bæredygtigt, giver godt indeklima og er nemt og hurtigt at bygge i. Ibihaven er DGNB guld certificeret.

Udover Ibihaven, har vi også opført Hermanhaven og Augusthaven i Næstved. For nuværende opføres Sophushaven i Slagelse, forventes færdig primo 2023, Viggohaven i Holbæk samt Roberthaven i Helsinge, begge forventes færdige ultimo 2023.

Alle “haverne” vil blive DGNB guld certificeret.

Se mere om konceptet her Agorahaverne

Byggeperiode 2019-2023 Beliggenhed Sjælland Entreprisesum ca. 75 mio. DKK pr. koncept
Entrepriseform Totalentreprise Bygherre Tetris A/S Ingeniør MOE A/S  Arkitekt Sangberg Architects A/S

SE PROJEKT

Shopping Basket