MINIHELHEDSPLAN CHRISTIANSHAVN

Vi er i gang med renovering af Afdeling 84 – Prinsessegade 55/Burmeistergade 2. Der med sine 21 boliger er en af AAB’s små afdelinger. Den ligger på Christianshavn, tæt ved kanalmiljøet, indkøbsmuligheder, institutioner og offentlig transport. Afdelingen har et fælles gårdmiljø.

Ejendommen er en hjørneejendom på 6 etager med fuld kælder. Ejendommen er opført i 1903, og er registreret med bevaringsværdig 4 (middel). Badeværelserne er senest renoveret i 1977.

I hovedtræk omfatter entreprisen renovering af kloak, badeværelser, facade mod gade og bagtrappe, udskiftning af stigstrenge, vand og afløbsinstallation, indbygning af vandmålere samt energioptimering af varmecentralen.

Byggeperiode 2022 Beliggenhed København Entrepriseform Hovedentreprise Bygherre Afdeling 84 v/Boligforeningen AAB
Ingeniør Friis Andersen Arkitekter A/S Arkitekt Friis Andersen Arkitekter A/S

SE PROJEKT

Shopping Basket