PULSE N

Rasmus Friis A/S (RFAS) opfører Pulse N, hvor der skal etableres 145 boligenheder til unge og studerende (Pulse Living Youth Housing platformen) og 13 familieboliger.

Københavns Nordvestkvarter, er ved at udvikle sig til byens nye studenterkvarter. Ideen er at de praktiske og areal effektive studenterlejligheder suppleres med store fællesarealer til ophold, studieaktiviteter og for eksempel madlavning.

Hertil kommer en stor grøn tagterrasse, der vil være med til at gøre Pulse N til meget attraktive studieboliger for kommende københavnske studenter. Stueetagen får des­uden restaurant, cafe og butikker, der vil få hele kvarteret til at summe af liv.

Byggeperiode 2021-2023  Areal 10.250 m2  Beliggenhed København  Entrepriseform Totalentreprise
Bygherre Park Street Nordicom Ingeniør ABC  Arkitekt Panum & Kappel

SE PROJEKT

Shopping Basket