ROOFTOP

Projektet omfattede en komplet etablering af et kontor til 60 medarbejdere på øverste etage af Big Bio beliggende i Nordhavn.

Det blev udarbejdet i tæt samarbejde med flere forskel­lige rådgivere, herunder arkitekter, ingeniører, akustik- og indeklimarådgivere mm.

Kontoret er som udgangspunkt et åbent kontorlandskab med en mødekerne i midten af etagen bestående af 4 telefonbokse og 4 mødelokaler samt enkelte kontorer og mødelokaler jævnt fordelt og inddelt af glasvægge.

Kontoret har to forskellige niveauer, da den ene del af bygningen har en hævet gulvkonstruktion grundet ventilationsanlægget fra biografen på den underliggende etage. Som udgangspunkt er alle facader glaspartier, og loftet af traditionelle trapezplader, hvorpå Rasmus Friis A/S (RFAS) har sprøjtet et akustikprodukt på for at udnytte den store arealoverflade som disse plader har. Derudover er der to toiletkerner og tekøkkener, ét i hver sin ende af etagen.

Byggeperiode 2021 Areal 900 m2  Beliggenhed København  Entreprisesum 11 mio. DKK
Entrepriseform Totalentreprise Bygherre NREP  Ingeniør Acting  Arkitekter SMO-Arkitekt

SE PROJEKT

Shopping Basket