Rasmus Friis A/S er en styringsentreprenør, der udfører hoved- og totalentrepriser. Siden vi blev grundlagt i 1993 har vi haft fokus på at levere kvalitet til tiden.

Rasmus Friis A/S har 2 forretningsområder: Offentligt/alment byggeri og private bygherrer.

Offentligt/alment byggeri:    
Vi er et yderst kompetent team med bred erfaring fra mange forskelligartede byggeopgaver. Vi har i de seneste år oprustet på vores intellektuelle kapital ved at ansætte nye dygtige medarbejdere med forskellige spidskompetencer. Blandt andet inden for offentligt/alment byggeri og nye produktionsmetoder, herunder modulbyggeri. 

Vi har derfor den nødvendige – og vigtige – forståelse for, hvordan fx en institution og skole i drift fungerer. Det er vigtigt under et byggeprojekt, så man får en så glidende proces som muligt.  

Vi har også god forståelse for beboerne og beboerdemokratiet i almene boligforeninger. Vi kommer jo tæt på beboerne, og derfor er beboerhåndteringen helt central. Både for beboernes skyld, men også for håndværkerne og byggelederne. Vores beboerhåndtering er en inkluderende proces, så både beboere og bygherre kan føle sig helt trygge. 

Vi har en stærk, erfaren organisation, hvor både det interne og eksterne samarbejde fungerer smidigt. Så vi ser frem til at bygge for jer.

Private bygherrer: 
Vores opgaver spænder bredt. Lige fra kontorer, restauranter, køkkener, butikker, supermarkeder og lagerhoteller til facader og boliger. 

Fælles for vores projekter er, at vi enten skaber helt nye tidssvarende rammer eller udnytter den eksisterende bygningsudformning og historie til at skabe moderne rammer, der både understøtter bygningens DNA og rummer de funktioner den kommende lejer ønsker. 

Vores brede netværk af underentreprenører og mangeårige samarbejdspartnere gør, at vi kan stille det helt rigtige hold af faglighed og kompetencer.

Vi vægter et respektfuldt samarbejde og et sundt arbejdsmiljø højt. Uanset hvor vi arbejder, har vi fokus på samarbejde, sundhed og sikkerhed.

Vi har en relativ flad organisation, hvor vi samarbejder tæt – uanset titler.

Vi ønsker at skabe bæredygtige løsninger, der inspirerer. Bæredygtighed handler ikke kun om energi og miljø, men også om at skabe rammer for vækst og udvikling.

Vi tænker bæredygtige principper ind i vores totalentrepriser, og vores mål er at bruge byggematerialer og -komponenter, der er bæredygtigt produceret efter internationalt anerkendte metoder og standarder. Vi affaldssorterer på pladserne, så vi skåner miljøet mest muligt.

Vi arbejder også med DGNB-certificering og bæredygtighed i byggerier, og i tæt samarbejde med vores rådgivere, arbejder vi i øjeblikket på at få certificeret et kommende boligprojekt til guld i DGNB-certificeringen.

Hos Rasmus Friis A/S bruger vi dagligt en række digitale redskaber og metoder, for at højne effektiviteten og kvaliteten af af vores byggeri.

Det sparer både tid, og giver et langt mere effektiv byggestyring, så vi undgår fejl og overskridelser af både budget og tidsplan.

Vi bruger MS Project til tidsplaner og projektstyring, Sigma til kalkulationer og beregning af tilbud samt Planroom til at holde styr på dokumenter og tegninger, samt til registrering af eventuelle fejl og mangler ved aflevering.

Vi bruger Chisa til hele tiden af have det økonomiske overblik, så vi har effektiv styring af alle sager. Både fra kontoret og ude på byggepladserne.

Det skal være sikkert at være på vores byggepladser. Både for håndværkere og for de mennesker, der færdes på og omkring vores byggepladser. 

Alle byggeledere i Rasmus Friis A/S har naturligvis den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse. Desuden har vi en fuldtidsansat sikkerhedskoordinator, som sammen med byggelederne sørger for at alle sikkerhedsforanstaltninger overholdes på vores pladser. Vores sikkerhedskoordinator rådgiver også omkring løsninger, allerede i projekteringsfasen, så arbejdet planlægges sikkerhedsmæssigt forsvarligt.

I Rasmus Friis A/S ser vi os selv som en familie. Derfor er vores kultur utrolig vigtig for os og vi bruger mange ressourcer på at vedligeholde og styrke vores familiefølelse.

 En del af vores DNA skabes gennem vores fælles aktiviteter. Vi dyrker sport, spiser sundt, tager os af hinanden og holder øje med hinanden. Og skulle der ske noget med os, så har vi en god forsikring. 

Vi vil gerne lære, blive dygtigere og udfordre os selv og hinanden. Derfor efteruddanner vi os, så vi altid har en fælles opdateret værktøjskasse. Her spiller IT og digitalisering en stadig større rolle. For vi arbejder aktivt med at digitalisere vores arbejdsform, så vi arbejder smartere.

Job i Rasmus Friis A/S  

Der er en klar tråd i vores rekruttering, og vi er altid på udkig efter nye og dygtige kolleger, som fx konstruktører og ingeniører som byggeledere og entrepriseledere, der passer ind i familien. Eller praktikanter, som har lyst til at være en del af vores byggepladshold. Vi har både konstruktør og ingeniører i praktik. Du får en fast kontaktperson, og i hele forløbet holder du møder med den praktikansvarlige, hvor I følger op på dine arbejdsopgaver. Og du er på lige fod med de andre byggeledere i teamet.

Overvejer du at komme i praktik som byggeleder, så send en kort ansøgning og cv – eller ring og hør mere. 

Kontakt: 
Søren Laubjerg Daugaard 
sld@rasmusfriis.dk 
+45 2461 7018 

Vi glæder os til at høre fra dig.

Rasmus Friis A/S er en veldrevet virksomhed med fokus på at levere ordentlige løsninger, og det slår både igennem i vores afleveringsforretninger og på vores bundlinje.

Se nøgletal

Shopping Basket